Rooming Datum - Sweet As The Moment When The Morinkhuur Went "Pop"

Bildiagnostik

Det finns så mycket att lära sig inom bilar och fordon, det är verkligen en hel vetenskap med allt och hur man ska göra allt. Det finns verkligen så mycket som man kan hitta på och som man kan forna i mer och det finns så många olika delar och nu med allt som blir elektroniskt så finns det ännu mer som man kan lära sig. Ja det gäller att man hittar det som man kan och sen så är det ju skönt att man kan lämna in bilen till en verkstad som kan allt och som ve hur man ska kunna kolla Bildiagnostik och se at allt fungerar som det ska och om det är något fel se vad det är som man kan göra åt det.

Hitta det som går att hitta

Ja för det är verkligen inte lätt för vem som helst att hitta ett problem på en bil det är ju därför som vi lämnar in dom till dom vi vet kommer att kunna hitta problemet. Ja det är ju så bra att det finns så mycket som är kul och som man kan göra för att den ska fungera som den ska och att man ska kunna använda den på bästa möjliga sätt. Ja så slipper man bekymra sig för vad det är som man kommer att tycka är tufft och svårt eller likande. Ja det är det som man kan göra och som man vet är något som kommer att passa dom som kan och som vet vad det är dom vill göra och som kommer att bli så bra som möjligt. 
För man vill ju ha en bil som fungerar och som man kan använda och kom det blir något problem så vill man ju att det löser sig så fort som möjligt och att det blir bra på en gång.